Salata clasica de tabbouleh

Printeaza

Salata clasica de tabbouleh cu: bulgur, rosii, ceapa, patrunjel verde, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Tabbouleh

  • 125 g bulgur
  • 2 roşii descojite fără seminţe şi tăiate mărunt
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 2 cepe verzi tocate fin
  • 50 g pătrunjel verde, tocat
  • 45 ml zeamă de lămâie
  • 30 ml ulei de măsline
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Pune bulgurul într-un vas mare, adaugă apă şi lasă-l timp de o oră să se umfle. Scurge apoi foarte bine grâul, într-o strecurătoare deasă. Aşază apoi bulgurul într-un bol.

Adaugă roşiile, ceapa, ceapa verde, pătrunjelul, zeama de lămâie şi uleiul de măsline, sare şi piper după gust. Amestecă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.