Salata clasica de icre

Printeaza

Salata clasica de icre din: icre, lamaie, ulei.

Ingrediente:Salata clasica de icre

  • 100 g icre sârate de crap
  • zeama unei lămâi
  • 350 ml ulei

 

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun icrele şi se începe mixarea pentru a le desface. După 3 minute, se începe adăugarea uleiului în fir subţire şi se mixează alte 5 minute.

Se pune apoi suc de lămâie în alternanţă cu uleiul, în funcţie de cât de acră se doreşte a fi salata. Se continuă mixarea până ce salata ajunge la consistenţa dorită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.