Salată călugărească

Printeaza

Salată călugărească din: fasole alba, ceapa rosie, rosii, ulei de masline, ardei iute uscat, otet de mere, sare si piper.

Ingrediente:Salata_calugareasca

  • 400 g fasole alba
  • 2 cepe rosii
  • 4 rosii mai mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 ardei iute uscat
  • 1 lingura otet de mere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bateti putin cu o fruculita intr-un castron mai mare uleiul, otetul, sare, piper si ardeiul iute faramitat. Curatati ceapa şi tăiaţi-o în rondele.

Puneţi în vinegreta obţinută ceapa, fasolea şi roşiile tăiate în felii. Amestecaţi ingredientele. Acest preparat poate fi consumat ca atare sau ca garnitură la o mâncare de cartofi.

Salată călugărească

Salata_calugareasca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.