Salata calda de rucola

Printeaza

Salata calda de rucola din: ceapa rosie, pancetta, bacon, cimbru, seminte de pin, sare, rucola, otet balsamic, parmezan.

Ingrediente: Salata_calda_de_rucola

  • 2 cepe rosii
  • 8 felii de pacettta sau bacon
  • 4 fire de cimbru
  • 1 mana de seminte de pin
  • 1 varf de cutit de sare
  • rucola
  • otet balsamic
  • parmezan ras

 

Mod de preparare:

Curatati de coaja si taiati in sferturi ceapa, apoi taiati sferturile in jumatati, astfel incat sa obtineti 8 bucati din fiecare ceapa. Incingeti o tigaie si frigeti 8 felii de pancetta sau bacon pana devin crocante.

Scoateti, turnati putin ulei de masline in tigaie si adaugati 4 fire de cimbru, cepele si 1 mana de seminte de pin impreuna cu 1 varf de cutit de sare. Amestecati si prajiti la foc mediu vreo 5 minute, pana cand ingredientele se indulcesc si se caramelizeaza.

Puneti inapoi in tigaie feliile de pancetta sau bacon, amestecati, apoi transferati totul intr-un castron de salata, presarand deasupra rucola. Stropiti din belsug cu otet balsamic in amestec cu uleiul de masline.

Serviti cu putin parmezan ras deasupra.

Salata calda de rucola

Salata_calda_de_rucola

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.