Salată caldă de ouă

Printeaza

Salată caldă de ouă din: ulei de masline, ceapa, pasta de ardei, rosii, oua, mazare, iaurt, chutney, sare si piper.

Ingrediente:Salata_calda_de_oua

  • 20 ml ulei de masline
  • 2 cepe (cam 300 g) taiate solzisori
  • pasta de ardei
  • 250 g rosii din conserva
  • 8 oua
  • 150 g mazare congelata
  • 40 ml de iaurt grecesc
  • 40 ml de Chutney, pentru servit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o cratiţă. Adaugă ceapa şi căleşte-o 10 minute la foc mic. Adaugă pasta de ardei şi căleşte încă 2 minute, amestecând încontinuu. Adaugă roşiile, 200ml apă, sare şi piper. Fierbe totul la foc mic 20 de minute. Mai adaugă puţină apă dacă amestecul este prea gros.

Intre timp, fierbe ouăle timp de 8 minute.Adaugă în cratiţă mazărea şi iaurtul. Fierbe la foc mic încă 2-3 minute. Curăţă ouăle de coajă şi taie-le jumătăţi. Amestecă-le cu grijă. Serveşte cu praz fiert şi Chutney de mango.

Salată caldă de ouă

Salata_calda_de_oua

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Salata rece de oua stii sa faci ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.