Salata calda de legume cu rozmarin 

Printeaza

Salata calda de legume cu rozmarin din: ardei, mazare, ceapa, morcovi, ulei, sare, piper, rozmarin, patrunjel.

Ingrediente:Salata calda de legume cu rozmarin 

  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei portocaliu
  • 400 g mazăre
  • 2 cepe roşii
  • 2 morcovi
  • 3 linguri cu ulei
  • 150 ml apă
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Taie în cuburi mari ardeii coloraţi. Taie în rondele morcovii şi ceapa, încinge într-o tigaie cele trei linguri cu ulei.

Pune toate ingredientele tăiate în tigaia cu ulei încins şi căleşte-le timp de cinci minute.

Adaugă mazărea (poţi folosi din cea congelată, care îşi păstrează prospeţimea şi culoarea verzulie după ce o fierbi), sare şi piper.

Pune o jumătate de pahar cu apă şi lasă totul la înăbuşit.

La final, presară pătrunjel tăiat mărunt şi rozmarin.

 

Pofta buna!


 

poate iti place si:

Salată rapidă din legume asortate

Salata calda cu legume

Salata calda cu legume din: ardei, mazare, ceapa, morcovi, ulei, sare, piper, rozmarin, patrunjel. Ingrediente: 1 ardei roşu 1 ardei galben 1 ardei portocaliu 400 g mazăre 2 cepe roşii 2 morcovi 3 linguri cu ulei 150 ml apă sare piper rozmarin pătrunjel   Mod de preparare: Taie în cuburi mari ardeii coloraţi. Cu cât […]

Legume cu peste si sos de soia

Salata calda cu peste si legume

Salata calda cu peste si legume din: file de peste, cartofi, morcov, broccoli, mazare, porumb, fasole, unt, spanac, zeama de lamaie, sare. Ingrediente: 300 g file de peşte alb 2 cartofi potriviţi 1 morcov 150 g broccoli 2 linguri de mazăre 2 linguri de porumb fiert 1 mână de fasole verde frunze de baby spanac […]

 

Salata cu legume, masline si marar

Reteta zilei: Salata calda de legume cu capere

Salata calda de legume cu capere din: cartofi, morcovi, salata verde, telina, capere, mustar dijon, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente:  2 cartofi, cuburi 2 morcovi, feliati 2 cesti salata verde creata, maruntita 2 tulpini de telina, feliata 1 lingura capere 1 lingura mustar Dijon 1 lingurita otet balsamic sare și piper negru dupa gust   […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.