Salata cu arpacas si urda

Printeaza

Salata cu arpacas si urda din: arpacas, rosii cherry, urda, mărar, busuioc verde, ulei, oţet, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 300 g arpacaş
  • câteva roşii cherry
  • 200 g urdă
  • mărar
  • busuioc verde
  • ulei
  • oţet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Laşi arpacaşul la înmuiat 12. ore. Apoi îl fierbi în apă cu sare 15 minute. Tai roşiile felii, urda în bucăţi.

Toci mărarul, amesteci arpacasul cu roşiile şi mărarul, ulei şi oţet, după gust.

Potriveşti de sare şi piper. Poţi asezona cu câteva frunze de busuioc.

Salata cu arpacas si urda

Salata_cu_arpacas_si_urda

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.