Salata arabeasca de ciuperci

Printeaza

Salata arabeasca de ciuperci din: ciuperci, ulei, lamaie, ardei, ardei iute, sare, piper, sos tomat iute, rosii, boabe de mustar.

Ingrediente:Salata arabeasca de ciuperci

  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sucul de la 2 lămâi
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei iute
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • sare
  • piper alb
  • sos tomat iute
  • 200 g roşii mai tari
  • câteva boabe de muştar măcinat fin

 

Mod de preparare:

Se taie roşiile felii şi ardeii rondele. Se amestecă uşor. în salatieră se pun ciupercile tăiate cubuleţe, uleiul şi sucul de lămâie şi se amestecă bine. Se sărează şi se piperează, adăugându-se boabele de muştar (sau muştar gata preparat) şi sosul tomat şi se omogenizează.

Se pun deasupra roşiile şi ardeii, cu un cleşte de lemn, pentru a se decora frumos, şi se introduce la frigider, cu o jumătate de oră înainte de a fi servită.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.