Salata acrisoara cu muraturi si maioneza

Printeaza

Salata acrisoara cu muraturi si maioneza din: crenvursti, muraturi, maioneza, smantana, patrunjel verde, piper.

Ingrediente:Salata acrisoara

  • 2 fire crenvurşti
  • 500 g murături asortate
  • 8 linguri maioneză
  • 200 ml smântână
  • pătrunjel verde
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie felii pe diagonală firele de crenvurşti. Se amestecă apoi cu murăturile (legume tăiate felii) şi se pun deoparte circa 20 de minute, pentru a se întrepătrunde aromele.

Intre timp, se amestecă maioneza cu smântână şi se condimentează cu piper, după gust. Sosul rezultat se toarnă peste murături, se presară cu pătrunjel verde, tăiat mărunt şi se păstrează la rece până la servire.

Această salată poate fi consumată ca atare sau poate constitui o garnitură lângă fripturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.