Salată a la rus

Printeaza

Salată a la rus

Ingrediente:Salată a la rus

  • 1 kg cartofi
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazăre
  • 100 g fasole verde
  • 300 g maioneză
  • 50 g muştar
  • 1 g piper
  • sare
  • ouă fierte tari

 

Mod de preparare:

Serveşte deseori la pregătirea preparatelor reci cu ouă, peşte, carne. Morcovii şi cartofii se fierb, se curăţă de coajă şi se taie în pătrăţele mici.

Se adaugă mazărea fiartă, faso­lea verde fiartă şi tăiată în pătrăţele mărunte, cîteva fire de pătrunjel verde tocat mărunt, 200 g maioneză, muştar.

Se amestecă şi se potriveşte de piper şi sare după gust. Se aşază compoziţia pe platou, se acoperă cu un strat uniform de maioneză. Se decorează cu maioneză, tăieturi din legume şi ouă, aranjate în diferite feluri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.