Salata a la Neapole

Printeaza

Salata a la Neapole din: fasole verde, morcovi, sfecla rosie, mazare, rosii, oua, marar, maioneza, mustar, piper, sare si o cutie cu sardele.

Salata a la Neapole

 

Ingrediente:

  • fasole verde
  • morcovi din soiul carote
  • sfeclă roşie
  • mazăre
  • roşii
  • ouă
  • mărar
  • maioneză
  • muştar
  • piper
  • sare
  • o cutie cu sardele

 

Mod de preparare:

Fierbeţi în cantităţi egale, dar separat, morcovi, fasole, sfeclă, apoi tăiaţi totul în rondele fine.

Puneţi legumele în salatieră. Adăugaţi apoi felii de roşii, mazăre fiartă, ouă fierte tari şi tăiate în felii rotunde sau în sferturi.

Combinaţi salata cu maio­neză şi muştar, potriviţi-o de sare şi piper. Decoraţi preparatul, înainte de a-l aduce la masă, cu maioneză şi sardele.

 

 

Salata a la Neapole

Salata a la Neapole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna salata asta, o s-o icnerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.