Salam de biscuiti

Printeaza

O reteta delicioasa de salam de biscuiti, rahat, unt, lapte, zahar, cacao, nuca de cocos, esenta de vanilie, esenta de rom.

Ingrediente:Salam de biscuiti

  • 500 g biscuiţi simpli
  • 200 g rahat
  • 100 g unt (sau margarină)
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri de zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri nucă de cocos
  • esenţă de vanilie
  • esenta  de rom

Mod de preparare:

Biscuiţii se rup bucăţi într-un vas mai mare, se taie şi rahatul, se adaugă stafidele (înmuiate în apă, în prealabil, şi zvântate pe un şervet absorbant) pe foc se fierb apa cu zahărul şi cacao, apoi se adaugă şi untul (margarina).

Se ia de pe foc, apoi se adaugă esenţele; se toarnă în vas, se amestecă bine, se rulează cu folie de plastic, se pudrează cu cacao (sau nucă de cocos) şi se dă la rece.

Peste câteva ore se poate servi, tăiat rondele.

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.