Salam de biscuiti cu rahat si nuca

Printeaza

Salam de biscuiti cu rahat si nuca din: biscuiti, rahat, zahar, cacao, miez de nuca, zahar vanilinat.

Ingrediente:Salam de biscuiti cu rahat si nuca

  • 1 kg biscuiti
  • 450 g rahat
  • 300 g zahar
  • 1 lingura cu cacao
  • 20-25 miezuri de nuca
  • 1 lingura cu zahar vanilinat

 

Mod de preparare:

Taiati marunt rahatul si puneti-l intr-un vas emailat sa se topeasca incet. Adaugati 1 pahar cu apa incalzita, amestecati usor. Rupeti marunt jumatate din cantitatea de biscuiti, iar cealalta jumatate se da pe razatoarea mica.

Puneti biscuitii peste rahat, amestecati cu lingura de lemn ca sa omogenizati, adaugati nuca tocata, zaharul vanilinat si 1 lingura cu cacao. Amestecati bine, puneti 1 pahar cu zahar si asteptati sa se topeasca. Pe o folie de aluminiu presarati restul de zahar, puneti biscuitii, rulati si modelati forma de salam.

Lasati la rece 2-3 ore sa se intareasca compozitia inainte de a servi prajitura, taiata felii subtiri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.