Salam de biscuiti cu nuca de cocos

Printeaza

Salam de biscuiti cu nuca de cocos

Ingrediente:Salam de biscuiti cu nuca de cocos

  • 1/2 kg biscuiţi
  • 1/2 kg rahat
  • 1 şi 1/2 pachet margarină
  • 1 sticluţă esenţă de rom
  • 1 esenţă de vanilie
  • 1 esenţă de portocale
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 cană miez de nucă
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 1 ceaşcă de stafide
  • 1 ceaşcă nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Pui stafidele la înmuiat în apă călduţă în care ai adăugat şi esenţă de rom. Sfărâmi apoi biscuiţii sau îi dai prin maşina de nuci, topeşti puţin margarina, tai cubuleţe rahatul şi le amesteci pe toate cu nucile, stafidele scurse bine, esenţele şi coaja rasă de lămâie.

Pe o foaie de celofan presari nuca de cocos şi puţin zahăr pudră, aşezi compoziţia în formă de salam, îl înfăşori şi-l dai la frigider până a doua zi. Tai salamul de biscuiţi, dai feliile prin nucă de cocos şi le aduci la masă.

Salam de biscuiţi

Salam de biscuiti

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.