Rulouri de vitel in sos rece de iaurt

Printeaza

O reteta de rulouri de vitel in sos rece de iaurt din: vrabioara de vitel, iaurt, sos de rosii, seminte de coriandru, unt, usturoi verde, marar, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri de vitel in sos rece de iaurt

  • 500 g vrabioara de vitel
  • 200 g iaurt
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1 lingurita rasa seminte de coriandru
  • 100 g unt
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu servetele absorbante. Taiati carnea in feliute subtiri, presarati-o cu sare si piper si bateti-o cu ciocanul de nistele.

Tocati cat mai marunt usturoiul si mararul, apoi amestecati-le cu 50 g unt inmuiat. Intindeti amestecul obtinut pe feliile de carne si rulati-le. Prindeti rulourile cu scobitori si prajiti-le in unt pana cand se patrund si se rumenesc bine pe toate partile.

Pentru sos, amestecati aiurtul cu sosuld e rosii, semintele de coriandru sfaramate, sare si piper. Serviti rulourile fierbinti cu sosul de iaurt rece si ornati cu marar.

Rulouri de vitel in sos rece de iaurt

Rulouri de vitel in sos rece de iaurt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.