Rulouri cu umplutura de pastrav, mango si salata

Printeaza

Rulouri cu umplutura de pastrav, mango si salata din: faina, sare, oua, ulei de arahide, salata iceberg, mango, file de pastrav afumat si morcovi.

Ingrediente:

  • 450 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 4 oua
  • 6 linguri ulei de arahide
  • 6 frunze de salata iceberg
  • 1 mango
  • 400 g file de pastrav afumat
  • 2 morcovi

 

Mod de preparare:

Se prepară foile de aluat (de tipul celor care se folosesc pentru pacheţelele de pri­măvară). Se amestecă făina cu sare şi se aşază într-un castron. Se face o adâncitură la mijloc şi se toarnă ouăle bătute, apoi 450 ml apă rece, care se încorporează treptat până se formează un aluat omo­gen şi gros.

Se adaugă uleiul treptat, amestecând continuu. Se încinge o tigaie mică de teflon (015 cm). Se aşază în tigaie aluatul (porţii de cea 50 ml) şi se coace ca o clătită. Se procedează la fel până la terminarea aluatului. Se spală şi se şterg frunzele de salată, apoi se taie fâşii. Se decojeşte fructul de mango şi se desprind felii de pulpă de pe sâmbure, apoi se taie fâşii.

Se mărunţesc fileurile de peşte. Se curăţă şi se rad morcovii. Se umplu clăti­tele cu un amestec de salată verde, man­go, peşte şi morcovi. Se rulează, se împa­chetează bine şi se taie fiecare clătită în două. Se servesc cu un sos de soia asezo­nat cu chilii şi ghimbir.

Rulouri cu umplutura de pastrav, mango si salata

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu pastrav afumat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.