Rulouri umplute cu sfecla si ciuperci

Printeaza

Rulouri umplute cu sfecla si ciuperci din: sfecla, ciuperci, papaya, coriandru, hartie de orez, sos de chili.

Ingrediente:Rulouri_umplute_cu_sfecla_si_ciuperci

  • 175 g sfeclă roşie
  • 200 g ciuperci enoki
  • 2 papaya
  • 1 legătură de coriandru
  • 8 foi de hârtie de orez
  • 50 ml sos iute de chili

 

Mod de preparare:

Sfecla roşie se cojeşte, se taie fâşii subţiri şi se pune în apă rece ca gheaţa.

Ciupercile se curăţă cu grijă şi se tamponează cu prosoape de hârtie.

Fructele de papaya se taie în două şi se curăţă de sâmburi. Se cojesc, iar pulpa se taie fâşiuţe.

Coriandrul se spală, se scutură de apă şi se aleg doar frunzuliţele.

Foile de hârtie de orez se înmoaie întâi în apă rece.

Se suprapun mereu câte 2 foi şi se lasă apoi să se scurgă pe prosoape de bucătărie.

In mijlocul lor se pun beţigaşe de sfeclă, papaya, ciuperci şi frunzuliţe de coriandru. Se picură pe deasupra sos de chili.

Foile de hârtie de orez se rulează şi fiecare rulou se taie în două.

Acest preparat se serveşte împreună cu sos iute de chili.

Rulouri umplute cu sfecla si ciuperci

Rulouri_umplute_cu_sfecla_si_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Rulouri de vinete umplute cu ardei

Rulouri de vinete umplute cu ardei din: vinete, orez, ceapa verde, acaju, capere, usturoi, cascaval de post, ulei de masline, otet balsamic, bulion, apa, vin alb, sare, piper, coriandru. Ingrediente: 3 vinete medii 60 g orez 4 cepe verzi tocate 3 linguri de acaju 2 linguri de capere usturoi zdrobit cascaval de post ras o […]

Rulouri de pui cu branzeturi

Rulouri din aluat de năut umplute cu dovleac şi praz

O reteta de rulouri din aluat de naut umplute cu dovleac si praz din: faina alba, faina de gris, faina de naut, oua, ulei de masline extravirgin, dovleac, praz, parmezan, piper, pricomigdale, ou, sare, nucsoara, marsala, broccoli, usturoi, ansoa, zeamil, ceapa, dovlecel, morcov, fenicul, telina, ardei gras, fasole verde, ierburi aromatice, sare si piper. Ingrediente: […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.