Rulouri de şalău cu paste

Printeaza

Rulouri de şalău cu paste din: fileuri de salau, frunze de salvie, morcovi, mazare, paste, mozzarella, lamaie, pesto de busuioc, ulei de floarea soarelui, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_de_salau_cu_paste

  • 4 fileuri de salau
  • 8 frunze de salvie
  • doi morcovi
  • 200 g mazare
  • 400 g paste
  • 200 g mozzarella
  • o lamaie
  • o lingura de pesto de busuioc
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb în apă cu sare, împreună cu mazărea.

Fileurile de peşte se spală, se scurg de apă şi se condimentează.

Se pun câte două frunze de salvie pe fiecare fileu, câte un baton de mozzarella şi se rulează.

Se prind cu o scobitoare ca să nu se desfacă la copt, se aşază pe o tavă şi se stropesc cu ulei.

Se toarnă peste fileuri suc de lămâie după gust, se adaugă puţină apă, se introduc în cuptor şi se coc la foc potrivit 15-20 de minute.

Pastele se fierb în apă cu sare, se trec printr-un jet de apă rece, se scurg, se amestecă bine cu morcovii fierţi tăiaţi rondele, mazărea fiartă şi sosul pesto.

Se presară jumătate din cantitatea de parmezan, se condimentează după gust şi se amestecă.

Rulourile se servesc alaturi de pastele calde, presarate cu parmezanul ramas.

Rulouri de şalău cu paste

Rulouri_de_salau_cu_paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.