Rulouri de pui cu carnati de vin

Printeaza

O reteta  simpla si gustoasa de rulouri de pui cu carnati de vin,  patrunjel, ardei rosu, unt, apa, sare, piper alb.

Ingrediente:Rulouri de pui cu carnati de vin

  • 600 g piept de pui
  • 3 linguri de pătrunjel tocat mărunt
  • 300 g cârnăciori de vin
  • 1 ardei roşu
  • 50 g unt
  • 100 ml apă
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Se porţionează carnea şi se bate cu un cio­can de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper şi se presară pătrunjelul tocat. Din carnaţii cruzi se scoate umplutura.

Se întinde umplutura de cârnaţi peste carne. Se pun rulourile de pui într-un vas uns cu unt, se toarnă apa şi se aşază în cuptor pentru 40 de minute. Se servesc cu cartofi şi roşii prăjite în unt şi cu sosul rezultat la coacere.

Rulouri de pui cu carnati de vin

Rulouri de pui cu carnati de vin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.