Rulouri cu prune afumate, bacon si usturoi

Printeaza

Rulouri cu prune afumate, bacon si usturoi din: bacon, prune afumate, baghetă, unt, usturoi.

Rulouri_cu_prune_afumate_bacon_si_usutroi

Ingrediente:

  • 20 felii lungi de bacon
  • 20 prune afumate
  • 20 feliuţe de baghetă
  • 50 g unt
  • 2 căţei de usturoi

 

 

Mod de preparare:

Pui prunele pentru 1 oră în apă rece, să se înmoaie, apoi le scurgi bine. Pe fle­care felie de bacon pui câte o prună, rulezi şi prinzi cu scobitori.

Aşezi rulourile într-o tavă şi le coci în cuptorul preîncălzit, timp de 20 de minute, până se rumenesc. Prăjeşti feliile de pâine, apoi le freci cu usturoi şi le ungi cu unt.

Pui pe fiecare feliuţă de pâine câte un rulou de bacon. Le ornezi cu frunzuliţe de pătrunjel şi le serveşti calde.

Rulouri cu prune afumate, bacon si usutroi

Rulouri_cu_prune_afumate_bacon_si_usutroi

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Rulouri de sunca umplute

Rulouri de sunca umplute din: sunca, cartof, zarzavat, mazare verde, sos alb, salata verde. Ingredinte: 2 felii sunca slaba 1 cartof fiert taiat cuburi 2 linguri zarzavat fiert taiat cuburi o lingurita mazare verde fiarta 2 linguri sos alb gros 2 frunze salata verde     Mod de preparare Se amesteca cartoful, zarzavatul, mazarea fiarta […]

 

retete

Rulouri de paine cu sunca

Rulouri de paine cu sunca din: salata verde, apa, paine alb, unt, cascaval, sunca afumata. Ingredinte: o salata verde 2 cepe de apa o piine alba pentru toast 100 g unt 4 felii cascaval 4 felii sunca afumata     Mod de preparare O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Painea se […]

 

retete

Rulouri de kaizer

Rulouri de kaiser din: kaizer, ficatei de pui.     Ingredinte: 500 gr. kaizer afumat 500 gr. ficatei de pui       Mod de preparare Se taie kaizerul in felii de 3-4 mm grosime. In functie de marimea acestuia, se taie ficatul în bucati. Bucatelele de ficat se infasoara in feliile de Kaizer si […]

 

retete

Rulouri de carne cu spanac

Rulouri de carne cu spanac din: carne de porc fara os si grasime, spanac verde, ceapa, mustar cu hrean, sare, piper, cimbru, ulei. Ingredinte: 1 kg. carne de porc fara os si grasime 1 kg. spanac verde sau un borcan cu spanac conservat o ceapa 2-3 lingurite mustar cu hrean sare piper cimbru ulei   […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.