Rulouri picante de salau

Printeaza

 

O reteta gustoasa de rulouri picante din: file de salau, cartofi, ardei gras, ulei si usturoi.Rulouri picante de salau

Ingrediente:

  • 300 g file proaspăt de şalău
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 ardei graşi
  • 5 linguri ulei
  • opţional, amestec de ardei gras cu usturoi

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi tai cubuleţe, iar ardeii, fâşii. într-o tigaie cu ulei, pui carto­fii să se călească uşor. După 5 minute, adaugi ardeii, îi laşi să se călească împreună încă 5 minute şi, apoi, torni puţină apă în aşa fel încât să se înăbuşe împreună. Nu uita să acoperi tigaia. Dacă e cazul, tai fileurile pe lung, în aşa fel încât să nu fie foarte late.

Pe lungimea fiecă­rui file pui amestecul de ardei tocat şi usturoi, rulezi fileul fără să-l strângi foarte tare şi-l prinzi cu o scobitoare.

Presari din belşug fiecare file cu condimente pentru pre­parate din peşte şi-l aşezi în tigaie deasupra legu­melor, numai când aces­tea sunt aproape fierte. Acoperi tigaia şi laşi să fiarbă împreună maximum 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.