Rulouri de lasagna cu crema de branza si busuioc

Printeaza

Rulouri de lasagna cu crema de branza si busuioc din: foi lasagna, şuncă, urda, unt, ou, cascaval, ulei, busuioc, rosii, sare, piper, ceapa, morcovi.

Rulouri_de_lasagna_cu_crema_de_branza_si_busuioc

Ingrediente:

  • 10 foi lasagna
  • 150 g şuncă
  • 500 g urdă
  • 40 g unt
  • 1 gălbenuş
  • 4 linguri caşcaval ras
  • 1 lingură ulei
  • 2 pumni frunze busuioc
  • 5 roşii bine coapte
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 2 morcovi

Mod de preparare:

Tai şunca mărunt, amesteci cu urda frecată cu unt, cu gălbenuşul, jumătate din caşcavalul ras, sare şi piper, după gust.

Separat, opăreşti foile de lasagna până se înmoaie, le scurgi de apă şi le umpli pe fiecare cu compoziţia de brânză preparată peste care pui frunze de busuioc.

Le aşezi într-un vas termorezistent uns cu unt. Tai ceapa şi morcovii mărunt şi îi căleşti în puţin ulei. Roşiile le opăreşti câteva secunde în apă clocotită, după care le cureţi de coajă.

Le tai mărunt, le pui peste ceapă şi morcovi şi presari câteva frunze de busuioc. Laşi câteva minute să se combine aromele.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi torni sosul în vasul termorezistent în care ai pus foile de lasagna.

Presari restul de caşcaval ras şi . introduci vasul în cuptorul bine încins circa 35-40 de minute. Le servesti calde.

Rulouri de lasagna cu crema de branza si busuioc

Rulouri_de_lasagna_cu_crema_de_branza_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.