Rulouri din cotlete de porc cu sunca si oua

Printeaza

Rulouri din cotlete de porc cu sunca si oua din: cotlet de porc, sunca presata, oua, unt, marar verde, sare, piper, boia dulce.

Ingrediente:Rulouri din cotlete de porc cu sunca si oua

  • 4 felii de cotlet de porc
  • 4 felii subtiri de sunca presata
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g unt
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Tăiaţi fiecare bucată de carne în două, astfel încât să obţineţi o felie mai mare pe care bateti-o cu ciocanul de şniţele. Aşezaţi pe fiecare felie de carne câte o felie de şuncă şi câte un ou curăţat. Rulaţi oul în şuncă şi apoi în carne şi prindeţi rulourile cu scobitori.

Presărati-le cu sare, boia, piper şi prăjiţi-leîn unt pe toate părţile. Presăraţi mărar tocat deasupra fiecărui rulou. Ca garnitură se potriveşte piureul de cartofi şi salata de varză dulce.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.