Rulouri din carne de pui

Printeaza

Rulouri din carne de pui din: piept de pui, migdale, ceapa, ulei de masline, pudra de curry, praf de coriandru, sumac, sare, paine nedospita.

Ingrediente:Rulouri din carne de pui

  • 6 piepti de pui
  • 200 g migdale
  • 4 cepe
  • 1 cana de ulei de masline
  • 2 linguri de pudra de curry
  • 1 lingura de praf de coriandru
  • 1 lingura de sumac
  • 1 lingurita de sare
  • paine nedospita

 

Mod de preparate:

Pieptii de pui se pun la fiert in apa clocotita cu morcovi, coriandru, piper, sumac si o frunza de dafin. Cand s-a inmuiat suficient se strecoara si se pastreaza zeama. Aceasta se mai tine pe foc pana cand raman doar aproximativ 5 cani de lichid. Carnea de pui se toaca marunt.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt, pana cand devine translucida. Se adauga carnea de pui si toate condimentele (coriandru, sumac, curry, piper si sare). Se toarna doua cani de supa, apoi se amesteca. Din cand in cand se mai toarna ulei si supa, se presara condimente, pana cand carnea este moale si capata o culoare aurie.

Se adauga migdalele prajite. Turtele nedospite sau lipiile se taie in doua, se pun pe fiecare umplutura, se ruleaza si se asaza pe o farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.