Rulouri din carne de porc cu carnati de casa si busuioc
PrinteazaRulouri din carne de porc cu carnati de casa si busuioc
- 500 g muşchi de porc
- cârnaţi de porc
- şorici proaspăt de porc
- câteva linguri ulei
- 1 cană vin alb
- condiment
- piper măcinat
- busuioc
- scobitori
Mod de preparare:
Tai muşchiul bucăţi, le baţi ca pentru şniţel, apoi le ungi cu puţin ulei şi presari condimentele (piper, busuioc, condiment). Peste ele pui bucăţi de şorici moale de aceeaşi dimensiune şi câte un cârnat la fiecare bucată de muşchi.
Rulezi şi prinzi cu scobitori. Ungi o cratiţă cu ulei, aşezi rulourile, presari iar piper şi busuioc, torni cele 2 pahare sau o cană de vin alb şi una de apă, acoperi şi le prăjeşti la foc mic. Laşi să scadă, apoi le întorci să se rumenească puţin în ulei.
Poftă bună!