Rulouri de vită cu costită

Printeaza

Rulouri de vită cu costită din: carne tocata de vita, ou, ceapa, chifla, mustar, piper, boia, costita, vin, ulei, cimbru.

Ingrediente:Rulouri de vită cu costită

  • 400 g carne de vită, tocată
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 1 chiflă albă, uscată
  • 2 linguri muştar
  • piper negru, proaspăt măcinat
  • 1 lingură boia iute
  • 10 felii costiţă
  • 150 ml vin alb, dulce
  • 10 ţepuşe-frigărui

Ulei picant:

  • 5 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură cimbru, tocat
  • 1 lingură piper negru, zdrobit

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/180 C. Amestecă ule­iul de măsline cu cimbrul şi piperul, înmoaie pâinea în apă rece şi apoi stoarce-o de lichid. Intr-un bol larg, amestecă chifla, carnea tocată, oul, muştarul, sare, piper şi boia.

Modelează compozi­ţia în rulouri şi înfige-le pe ţepuşe, înveleşte fiecare rulou într-o felie de costiţă, aşază-le într-o tavă de friptură, stropeşte-le cu uleiul pi­cant, pune în tavă vinul şi dă la cup­tor 20-30 de minute. Serveşte-le pe platoul încălzit dinainte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.