Rulouri de vinete cu nuca

Printeaza

Rulouri de vinete cu nuca din: vinete, crema de branza, nuca, ulei, boabe de rodie, patrunjel, sare.

Ingrediente:Rulouri_de_vinete_cu_nuca

  • 2 vinete mari
  • 150 g cremă de brânză
  • 150 g nucă măcinată
  • ulei pentru prăjit
  • boabe de rodie
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Feliază vinetele pe lungime, sărează-le şi inveleşte-le intr-un şervet curat. Lasă-le astfel circa cinci minute, apoi prăjeşte-le pe ămbele părţi în ulei încins. Scoate-le pe un şervet absorbant.

Amestecă nuca măcinată cu crema de brânză şi pătrunjelul şi potriveşte de sare. Pune câte două linguri din acest amestec pe fiecare felie de vânătă şi împătureşte.

Aşază-le pe un platou şi decorează cu bobiţe de rodie.

Rulouri de vinete cu nuca

Rulouri_de_vinete_cu_nuca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.