Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

Printeaza

Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne din: vanata, smantana, sare, piper, paste, carne, rosii, cascaval, ulei.

Ingrediente:Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

  • 1 vânătă
  • 5 linguriţe smântână
  • sare
  • piper

Ingrediente garnitură:

  • 250 g paste
  • 400 g carne tocată
  • 3 roşii
  • 100 g caşcaval
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Speli vânătă, o tai felii pe lungime, presari feliile cu sare şi le laşi puţin să se scurgă. Pui apoi pe fiecare câte o lin­guriţă de smântână cu puţin piper şi sare, rulezi şi prăjeşti rulourile în puţin ulei, numai cât să se înmoaie.

 

Pregăteşti apoi garnitura: fierbi pastele în apă cu sare şi după 10 minute le răstomi într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Prăjeşti carnea tocată în ulei încins şi după ce şi-a schimbat culoarea, adaugi roşiile decojite şi tocate, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai tigaia deoparte.

Amesteci apoi pastele cu compoziţia de carne, pui totul într-un vas care merge la cuptor, aşezi rulourile de vinete, razi caşca­valul şi le dai la cuptor pentru 20-25 de minute.

Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.