Rulouri de vinete cu carne si ceapa

Printeaza

Rulouri de vinete cu carne si ceapa din: vinete, carne tocata dupa gust, ou, ceapa, patrunjel, suc de rosii, sare, piper.

Rulouri_de_vinete_cu_carne_si_ceapa

Ingrediente:

  •  o vânătă mare
  •  350 g carne tocată după gust
  •  un ou
  •  o ceapă
  •  o legătură pătrunjel
  •  250 ml suc de roşii
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Vânătă se taie felii pe lung si se presară cu sare. Se lasă asa să se scurgă sucul toxic. Carnea tocată se amestecă bine cu oul, ceapa tocată mărunt, pătrunjelul si se potri­veşte de sâre si piper.

Pe fiecare felie de vânătă se asază o lingură-două de um­plutură, se rulează si se prinde cu o scobitoare. Se transferă rulourile în tava de copt, se pune sosul de roşii si se lasă la aproximativ 35 de minute.

Rulouri de vinete cu carne si ceapa

Rulouri_de_vinete_cu_carne_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.