Rulouri de sunca umplute cu sos de hrean

Printeaza

O reteta de rulouri de sunca umplute cu sos de hrean, carne de porc, margarina, lapte, sare, piper, morcovi, telina, gulie, mustar, maioneza si iaurt.

Ingrediente: Rulouri de sunca umplute cu sos de hrean

  • 6 felii de şuncă presată
  • 100 g carne porc
  • 100 g margarină
  • 2 linguri hrean ras
  • 1 lingură unt
  • 1 cană lapte
  • sare
  • piper

Ingrediente garnitură:

  • 2 morcovi
  • 1 gulie
  • 1 ţelină
  • 4 cartofi
  • 5 linguri maioneză
  • 2 linguri iaurt
  • 1 lingură muştar

 

Mod de preparare:

Pui carnea la fiert în apă cu sare. Căleşti făina în untul încins, stingi cu laptele şi laşi să fiarbă pe foc mic până se îngroaşă.

După ce s-a răcit, adaugi margarina frecată spumă, hreanul ras, carnea fiartă tăiată bucăţele şi potriveşti de sare şi piper.

Umpli fiecare felie de şuncă cu sos alb, rulezi şi le aşezi pe toate pe un platou.

Pregăteşti şi garnitura: Cureţi morcovii, gulia, ţelina şi cartofii şi le pui la fiert. Când sunt gata le tai cubuleţe.

Amesteci maioneza cu iaurtul şi muştarul, adaugi legumele tăiate şi aşezi salata lângă rulourile de şuncă.

Rulouri de sunca umplute cu sos de hrean

rulouri_de_sunca_umplute_cu_sos_de_hrean

 

Pofta buna!

 


 

Poate te intereseaza si:

Rulouri de sunca de Praga

Rulouri de sunca de Praga

Rulouri de sunca de Praga din: sunca, morcovi, otelina, mar, lamaie, maioneza, sare, piper. Ingrediente: 20 felii şuncă de Praga 2 morcovi oţelină un măr zeama de la jumătate de lămâie 3 linguri maioneză sare piper   Mod de preparare: Morcovii, ţetina şi mărul se curăţă, se spală şi se dau pe răzătoarea mică. Se stropesc […]

Rulouri_cu_sunca_si_somon_afumat

Rulouri cu sunca si somon afumat

Rulouri cu sunca si somon afumat din: crema de branza, rosii, ardei, sunca, masline, file de somon, marar, busuioc, piper. Ingrediente: 200 g cremă de brânză 4-5 roşii deshidratate 1/2 ardei gras felii de şuncă măsline fără sâmburi 1 file de somon afumat 1 legătură mărar câteva frunze de busuioc piper   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.