Rulouri de pui cu kaizer

Printeaza

Rulouri de pui cu kaizer din: piept de pui, sare, piper, kaizer, apa, ulei, cascaval, morcovi, busuioc.

Ingrediente:Rulouri_de_pui_cu_kaizer

  • 2 piepti de pui dezosaţi
  • sare
  • piper
  • 6 felii kaizer
  • apă
  • ulei
  • 100  caşcaval
  • morcovi şi busuioc pentru decor

 

Mod de preparare:

Tai carnea în şase felii, apoi baţi fiecare bucată cu ciocanul de şniţele. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust, si rulezi cu câte o felie de kaizer.

Aşezi rulourile într-o tavă, adaugi apă şi puţin ulei, acoperi cu folie de aluminiu şi le dai la cuptor 50 de minute. In ultimele 5-10 minute, dai folia deoparte, presari caşcavalul ras şi laşi să se rumenească.

Le serveşti calde, ornate cu morcovi şi frunze de busuioc.

Rulouri de pui cu kaizer

Rulouri_de_pui_cu_kaizer

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.