Rulouri de primavara

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri de primavara cu: foi, carne de porc, ou, varza, muguri de fasole, , piper, sos de soia, boabe de fasole, ulei, usturoi, otet, zahar, ardei chili, sare, tapioca.

Ingrediente:Rulouri de primavara

  • 300 g foi pentru rulouri
  • 100 g carne tocată de porc
  • un ou
  • 100 g varză
  • 50 g muguri de fasole
  • o jumătate de linguriţă de piper
  • o lin­gură de sos de soia
  • 50 g boabe de fasole Mung
  • două linguri de ulei
  • o lin­guriţă de usturoi

Ingrediente sosul de chili:

  • câte un sfert de cană de oţet şi apă
  • câte o jumătate de cană de zahăr şi ardei chili roşu
  • o linguriţă de sare şi două linguriţe de tapioca

Mod de preparare:

Pentru sosul de chili se fierb oţetul, zahărul, apa, sarea şi ardeii chili. Se adaugă făina de tapioca şi se amestecă până se îngroaşă. Se­parat, în alt vas se amestecă bine carnea de porc, oul, varza, mugurii de fasole, piperul, sosul de soia şi boa­bele de fasole Mung.

Se prăjeşte usturoiul în ulei încins şi se adaugă amestecul de carne. Pe pătrăţelele de aluat se aşază umplutură, se rulează, se lipesc marginile şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc cu sos de chili.

Rulouri de primavara

Rulouri de primavara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.