Rulouri de piept de rata cu portocala

Printeaza

Rulouri de piept de rata cu portocala din: portocale, piept de rata uscat. Pentru a face mai lejeră această reţetă, puteţi scoate pieliţa şi partea grasă a feliilor de piept de raţă.

Ingrediente:Retete_7

  • 2 portocale
  • 200 g piept de rata uscat si taiat in felii foarte subtiri

 

Mod de preparare:

Curăţaţi portocalele de coajă cu multă atenţie, adică înlăturînd odată cu coaja şi pieliţa albă. Separaţi feliile şi înlăturaţi mem­brana care le acoperă. Inveliţi fiecare felie de portocală într-o felie de piept de raţă şi fixaţi cu o scobitoare.

Aşezaţi rulourile pe un platou şi serviţi ca aperitiv sau ca gustare. Dacă doriţi, puteţi prepara aceste mici rulouri dinainte, păs- trîndu-le în frigider pe un platou, acoperit cu hîrtie absorbantă şi învelit cu folie alimentară. Aşezaţi rulourile pe platoul de ser­vit în ultimul moment.

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Pieptul asta de rata imi face cu ochiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.