Rulouri de peste

Printeaza

Rulouri de peste din: file de peste, castraveti, ceapa, capere, otet, piper, cuisoare, boabe de mustar, foi de dafin.

Ingrediente:Rulouri de peste

  • 12 fileuri de peste dezosat
  • 2-3 castraveti murati taiati bucatele
  • 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt
  • 2 linguri capere tocate
  • 2 cepe potrivite taiate fideluta
  • 2 cesti otet de vin sau de mere
  • 2 cesti apa
  • 12 boabe de piper negru
  • 6 boabe de piper alb
  • 6 cuisoare intregi
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare:

Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata.

Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste.

Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile. Serviti pestele cu salata si paine proaspata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.