Rulouri de peste cu sos de masline

Printeaza

Rulouri de peste cu sos de masline din: file de cod sau merluciu, pesmet, sardele in ulei, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, pasta de rosii, cimbrisor, busuioc, masline, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri de peste cu sos de masline

  • 8 fileuri de cod sau merluciu
  • 1 lingura pesmet
  • 8 sardele in ulei
  • 8 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g ciuperci
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1 lingurita busuioc
  • 200 g masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli fileurile si le lasi sa se scurga. Presari fileurile pe o parte cu pesmet si asezi intr-un capat cate o sardea. Sarezi si condimentezi dupa gust si rulezi. Asezi rulourile intr-un vas termorezistent uns cu ulei, torni putina apa si le dai la cuptor.

Ceapa, usturoiul si ciupercile le speli si le tai marunt. In uleiul ramas calesti putin ceapa si usturoiul, apoi adaugi ciupercile si le lasi 5 minute pe foc mic, amestecand continuu.

Torni pasta de rosii dizolvata in 150 ml apă, impreuna cu piperul, cimbrisorul si busuiocul si le fierbi la foc mic. Cand sosul a scazut, adaugi maslinele si sare dupa gust si lasi sa mai dea in cateva clocote.

Torni sosul peste rulouri si le mai lasi la cuptor 15 minute. Indepartezi scobitorile, inainte sa servesti preparatul cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.