Rulouri de pangasius

Printeaza

Rulouri de pangasius

Ingrediente:

  • 4 fileuri de pangasius
  • 150 g branza Bavaria Blu
  • ulei de masline pentru prajit
  • 2 linguri de faina alba
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

pentru garnitură:

  • 1 morcov
  • 1 salata verde
  • 10 rosii cherry
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 50 g branza Bavaria Blu
  • crutoane de paine
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Fileurile de pangasius se condimenteaza, se ruleaza in ele cate un bastonas de branza Bavaria Blu, dupa care rulourile se trec prin faina si se prajesc in ulei de masline incins.

Cand s-au rumenit se scot si se stropesc cu zeama de lamaie. Pentru garniture se pregateste o salata din morcov taiat fideluta, salata verde, rosii cherry taiate in jumatati, branza Bavaria Blu zdrobita cu furculita, crutoane de paine, toate se condimenteza si se stropesc cu zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se amesteca.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Suna interesant aceasta reteta de rulouri de pangasius. Este un peste usor, slab. Nu stiu daca o sa gasesc branza Bavaria Blu, dar merita sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.