Rulouri de morcovi

Printeaza

 

Cureti 4 morcovi grosi si ii fierbi 20 de minute în apă cu sare. Ii scurgi, îi tai în două transversal şi îi scobeşti cu dispo­zitivul pentru scos sâmburii din măr.

Miezul îl amesteci cu o ţelină medie dată pe răzătoarea mică şi legi totul cu 100 g maioneză condimentată cu piper, sare, un praf de chimion, suc de lămâie şi un căţel de usturoi pisat.

Rulourile de morcov umplute cu acest amestec le serveşti ca garnitură la friptură rece de viţel, presărate cu pătrunjel tocat mărunt.

Rulouri de morcovi

Rulouri de morcovi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.