Rulouri de macrou cu pasta de masline

Printeaza

Rulouri de macrou cu pasta de masline din: macrou, patrunjel, usturoi, capere, pesmet, ou, lamaie, ulei, bere, piper, masline, ceapa.

Ingrediente:Rulouri de macrou cu pasta de masline

  • 2 bucăţi de macrou proaspăt (800g)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 lingură de capere
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ou
  • coaja de ia o lămâie
  • 4 linguri de ulei
  • 250 ml bere blondă
  • piper negru după gust

Pentru garnitură:

  • 200 g măsline verzi
  • 1/2 ceapă roşie
  • 1 lingură de capere
  • piper negru după gust

 

Mod de preparare:

Tăiaţi peştele în fileuri. Tocaţi pătrunjelul grosier şi combinaţi-l cu usturoiul, caperele, pesmetul, oul, piperul negru, coaja de lămâie şi uleiul. Pasaţi amestecul până când se transformă într-o pastă. Puneţi umplutura pe fileurile de peşte, apoi rulaţi astfel încât aceasta să nu iasă şi fixaţi rulourile cu scobitori.

Aşezaţi rulourile în tavă, pe lăţime. Turnaţi şi berea, după care introduceţi în cuptorul preîncălzit la 220°C pentru 15 minute.

Curăţaţi măslinele de sâmburi şi pasaţi-le alături de ceapa roşie, capere şi piperul negru.

Serviţi rulourile alături de pasta de măsline. Dacă doriţi, puteţi picura suc de lămâie şi puţin ulei de măsline.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.