Rulouri de curcan cu sos pesto

Printeaza

Rulouri de curcan cu sos pesto din: snitele de curcan, sos pesto, ulei de masline, supa de legume, frunzulite de busuioc.

Ingrediente:Rulouri de curcan cu sos pesto

  • 4 şniţele de curcan
  • 150 g sos pesto (din borcan)
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 125 ml supă de legume
  • câteva frunzuliţe de busuioc

 

Mod de preparare:

Se bat bine şniţelele, până se aplatizează, apoi se ung cu sos pesto. După aceea, carnea se rulează şi se fixează cu un beţigaş.

Se încinge într-o tigaie uleiul, în care se prăjesc apoi bine rulourile de curcan pe toate părţile. In continuare, se toarnă în tigaie supa de legume şi se lasă totul să clocotească la foc mic încă 12 minute.

Rulourile se servesc tăiate felii şi ornate cu busuioc, împreună cu pâine proaspătă şi salată

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.