Rulouri de banane cu unt de migdale

Printeaza

Rulouri de banane cu unt de migdale din: banane, unt de migdale.

Ingrediente:Rulouri de banane cu unt de migdale

  • patru ceşti de banane feliate
  • o ceaşcă de unt de migdale

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi faceţi-le piure, până se omogenizează.

Turnaţi piureul în tăvile deshidratorului pe folie. Deshidrataţi-l la temperatura de 57 grade C, timp de patru până la şase ore.

Lăsaţi blatul astfel obţinut să se răcească, timp de zece-cincisprezece minute. Desprindeţi-l de tava deshidratorului, tăiaţi-l în porţiuni rectangulare şi rulaţi-le strâns în formă de cilindri.

Dacă vreţi să păstraţi mai mult timp rulourile, înveliţi-le strâns în celofan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.