Rulouri cu sunca si crema de branza cu ierburi

Printeaza

Rulouri cu sunca si crema de branza cu ierburi din: pâine albă, frunze de pătrunjel,  frunze de busuioc, ulei de măsline, brânză ricotta, şuncă de Parma, sare de Himalaya, piper cu lamaie.

Rulouri_cu_sunca_si_crema_de_branza_cu_ierburi

Ingrediente:

  • 8 felii de pâine albă
  • 1 mână de frunze de pătrunjel
  • 1 mănă de frunze de busuioc
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 150 g brânză ricotta
  • 150 g şuncă de Parma
  • sare de Himalaya
  • piper cu lamaie
  • busuioc si patrunjel pentru decor

 

Mod de preparare:

Indepărtează coaja de la feliile de pâine şi pune-o la uscat (o transformi la nevoie în pesmet pentru şniţele crocante).

Pune patru felii de pâine pe câte o folie de aluminiu.

Amestecâ într-un blender pâtrunjelui şi busuiocul pânâ ce obţii o pasta.

Adaugâ branza ricotta şi asezoneazâ cu sare de Himalaya şi piper cu lâmâie proaspăt măcinat.

Unge cele patru felii de pâine cu acest amestec, pune deasupra şunca de Parma şi acoperâ-le cu restul de felii de pâine.

Cu ajutorul foliei de aluminiu, ruleazâ strâns şi dâ la frigider o orâ.

Inainte de a le servi, derulează folia şi, cu un cuţit cu lamă subţire, feliazâ fiecare rulou.

Serveste-le cu busuioc şi pătrunjel verde.

Rulouri cu sunca si crema de branza cu ierburi

Rulouri_cu_sunca_si_crema_de_branza_cu_ierburi

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.