Rulouri cu pui si telina

Printeaza

Rulouri cu pui si telina din: aluat foitaj, file de pui, ceapa, usturoi, smantana, telina, curry, cascaval, sare, piper, ulei, susan.

Ingrediente:Rulouri_cu_pui_si_telina

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 350 g file de pui
  •  1 ceapă
  •  2 căţei de usturoi
  • 200 ml smântână dulce
  • 200 g ţelină
  • 1/4 linguriţă curry
  • 200 g caşcaval
  •  sare
  •  piper
  • 1-2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 gălbenuş
  • 1 pliculeţ cu susan

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o tigaie mai înaltă, pui ceapa tăiată julien fin, usturoiul tocat mărunt şi laşi două minute. Adaugi fileul de pui tăiat bucăţi mici şi laşi până devin aurii.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust, adaugi curry şi telina dată pe răzătoarea mare şi mai ţii pe foc 8-10 minute. Laşi să se răcească. Foitajul dezgheţat îl tai în 12 pătrate mari. In umplutura răcită adaugi caşcavalul ras şi smântână.

Pui trei linguriţe de umplutură pe jumătate din fiecare pătrat, apoi partea liberă o treci peste umplutură. Presezi marginile cu o furculiţă pentru a se lipi.

Le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt la distanţă unul de altul. Le ungi cu gălbenuş şi le presari cu susan. Le introduci la cuptor pentru 25-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.