Rulouri cu piept de pui

Printeaza

Rulouri cu piept de pui din: piept de pui, ceapa, unt, oua, lapte, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri cu piept de pui

  • un piept de pui tocat
  • o ceapă
  • sare
  • piper
  • 100 g unt topit
  • un gălbenuş + un ou
  • 2 linguri lapte
  • o lingură ulei
  • 4 foi plăcintă

 

Mod de preparare:

In ulei se pune ceapa tocată la călit, se presară cu sare şi, când a devenit translucidă, se adaugă carnea. Se lasă până ce se albeşte şi nu mai are apă. Se trage de pe foc, se potriveşte gustul de sare şi piper şi apoi, după răcorire, se adaugă oul.

Se topeşte untul, se taie foile de plăcintă după dorinţă în pătrate sau dreptunghiuri, se aşază câte două, suprapuse şi unse fiecare cu unt. Se repartizează umplutura, se rulează şi se aşază în tava de copt unsă cu untul rămas.

Se ung cu gălbenuş amestecat cu lapte şi se coc 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.