Rulouri cu piept de pui si ciuperci

Printeaza

Rulouri cu piept de pui si ciuperci din: aluat, piept de pui, ciuperci, ou, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri cu piept de pui si ciuperci

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 1/2 piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ou
  • ulei
  • 1 lingură oţet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi ciupercile, le fierbi 10 minute în apă clocotită cu sare şi oţet, apoi le tai mărunt.

Speli pieptul de pui şi-l tai felii subţiri. Baţi uşor carnea, o sărezi şi piperezi, apoi pui pe fiecare felie ciuperci şi rulezi.

Tai aluatul în fâşii şi împachetezi cu ele, pe rând, rulourile de pui. Le ungi cu ou şi le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu puţin ulei. Laşi până se rumenesc frumos şi serveşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.