Rulouri cu marmelada

Printeaza

Rulouri cu marmelada din: aluat de patiserie, marmelada de portocale, zahar brun, suc de portocale.

Ingrediente: Rulouri cu marmelada

  • 300 g aluat de patiserie
  • ¼ cana marmeladă de portocale
  • 3 linguri de zahăr brun
  • 3 linguri de suc de portocale

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 160C.

Intindeti aluatul într-un dreptunghi mare. Se întinde marmelada uniform peste aluat. Rulati apoi aluatul. Ungeti o tava de briose. In fiecare forma adaugati cate 1 linguriță suc de portocal și zahăr brun în partea de jos.

Se taie aluatul. Asezati in tava fiecare bucata taiata. Stropiti cu suc de portocale și presarati cu zahăr brun. Se dă la cuptor timp de 15-20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.