Rulouri cu jambon si ficat de pui
PrinteazaRulouri cu jambon si ficat de pui din: ficăţei de pui, jambon, vin alb sec, ulei de floarea-soarelui, usturoi, supa de pui, patrunjel, cimbru, piper negru macinat.
Ingrediente:
- 1 kg ficăţei de pui
- 100 g jambon
- 1 pahar vin alb sec
- 2 linguri ulei de floarea-soarelui
- 3 căţei de usturoi
- 1/2 l supă de pui
- 1 lingură pătrunjel mărunţit
- 1 vârf cuţit de cimbru
- 1 vârf cuţit piper negru măcinat
Mod de preparare:
Jambonul îl tai şl îl pui la prăjit în uleiul încins. Peste acesta adaugi ficăţeii de pui. Atunci când ficăţeii s-au rumenit uşor, adaugi vinul şi piperul măcinat.
Laşi la fiert, la foc mic, timp de 5 minute, după care pui supat cimbrul şi usturoiul. Continuifierberea pentru încă 10 minute. Presari pătrunjelul.
Poţi să serveşti mâncărica împreună cu piure de cartofi şi salată verde.
Pofta buna!