Rulouri cu jambon si ficat de pui

Printeaza

Rulouri cu jambon si ficat de pui din: ficăţei de pui, jambon, vin alb sec, ulei de floarea-soarelui, usturoi, supa de pui, patrunjel, cimbru, piper negru macinat.

Rulouri cu jambon si ficat de pui

Ingrediente:

  • 1 kg ficăţei de pui
  • 100 g jambon
  • 1 pahar vin alb sec
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 l supă de pui
  • 1 lingură pătrunjel mărunţit
  • 1 vârf cuţit de cimbru
  • 1 vârf cuţit piper negru măcinat

Mod de preparare:

Jambonul îl tai şl îl pui la prăjit în uleiul încins. Peste acesta adaugi ficăţeii de pui. Atunci când ficăţeii s-au rumenit uşor, adaugi vinul şi piperul măcinat.

Laşi la fiert, la foc mic, timp de 5 minute, după care pui supat cimbrul şi usturo­iul. Continuifierberea pentru încă 10 minute. Presari pătrunjelul.

Poţi să serveşti mâncărica împreună cu piure de cartofi şi salată verde.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.