Rulouri cu hering si sfecla

Printeaza

Rulouri cu hering si sfecla din: hering, ceapa, morcov, mere, sfecla, masline negre, piper, otet, lamaie, boabe de mustar, sare, vin, apa, ulei.

Ingrediente:Rulouri cu hering si sfecla

  • 1 kg hering
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 mere
  • 1/2 sfeclă
  • măsline negre
  • 70 ml oţet
  • zeama de la 1 lămâie
  • boabe de piper
  • 1 vârf linguriţă boabe de muştar
  • sare
  • 300 ml vin alb
  • 300 ml apă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi heringul de cap, coadă şi in­testine, îl filetezi şi-l aşezi pe straturi într-un amestec de lămâie, ceapă tăiată julien, ulei, boabe de muştar şi de piper, şi oţet. Sotezi în puţin ulei morcovul, merele şi sfecla curăţate şi date prin râzătoare, po­triveşti de sare.

După ce s-a marinat peştele, aşezi pe fiecare fileu puţin din acest amestec, pui ceapă şi fâşiuţe de măsline negre şi mlezi cu atenţie. Fixezi cu câte o scobitoare şi le aşezi pe toate într-un vas termorezistent, torni apă şi vin alb şi dai la cuptor 20 de minute.

Serveşti după ce s-a răcit.

 

Rulouri cu hering si sfecla

Rulouri cu hering si sfecla

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.