Rulouri cu coacaze

Printeaza

Rulouri cu coacaze din: aluat de foitaj, branza de vaci, frisca, coacaze rosii, migdale, zahar pudra, zahar vanilinat, esenta de migdale, scortisoara, ciocolata neagra, ardie iute, ulei.

Ingrediente:Rulouri_cu_coacaze

  • un pachet aluat de foitaj
  • 200 g branza de vaci
  • 400 ml frisca
  • 200 g coacaze rosii
  • 80 g migdale
  • 100 g zahar pudra
  • 4 pliculete zahar vanilinat
  • esenta de migdale
  • scortisoara macinata
  • 200 g ciocolata neagra
  • ardie iute
  • ulei

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se dezgheaţă la temperatura camerei ca să nu se rupă foaia, se taie în fâşii lungi de 15 cm şi late de un centimetru.

Se înfăşoară pe bucăţi de lemn rotunde acoperite cu hârtie de copt sau pe conuri din metal unse cu ulei.

Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu spre iute până devin aurii şi au crescut suficient.

Se lasă să se răcească puţin pe forme apoi se aşază pe un grătar de bucătărie şi se lasă să se răcească complet.

Brânza de vaci se mixează cu zahărul pudră, două pliculeţe de zahăr vanilinat şi esenţa de migdale. Se adaugă 200 ml frişcă mixată separat şi coacăzele roşii, se amestecă şi se umplu cornurile cu cremă.

Se introduc la rece pentru minim o oră apoi se servesc.

Se servesc cu sos de ciocolata topita, cu frisca ramasa, scortisoara, migdale si ardeiul iute.

Rulouri cu coacaze

Rulouri_cu_coacaze

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.