Rulouri cu ciuperci si pui

Printeaza

Rulouri cu ciuperci si pui din: foietaj, piept de pui, ciuperci, sare, piper, ou, otet.

Ingrediente: Rulouri_cu_ciuperci_si_pui

  • 1 pachet foitaj
  • 2 bucăţi piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • sare si piper
  • 1 ou
  • 2 linguri oţet

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le fierbi 10 minute în apă cu oţet şi sare, te scurgi şi le tai mărunt. Dezosezi pieptul de pui şi-l tai felii, ca pentru şniţele. Presari pe fiecare felie piper, pui câte 2 linguri de ciuperci şi rulezi.

Tai aluatul fâşii de mărimea rulourilor, le înfăşori pe fiecare în parte şi le ungi cu ou. Le pui intr-o tava si dai la cuptorul incins, la foc mic, pana se rumenesc.

Le servesti calde.

Rulouri cu ciuperci si pui

Rulouri_cu_ciuperci_si_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.