Rulouri cu cascaval si sunca

Printeaza

Rulouri cu cascaval si sunca din: unt, lapte, ou, faina, sare, sunca presata, cascaval, pesmet, ulei.

Ingrediente:Rulouri_cu_cascaval_si_sunca

  • 2 linguri unt
  • 1 litru lapte
  • 5 ouă
  •  făină
  •  sare
  • 24 felii şuncă presată
  • 24 felii caşcaval
  •  pesmet
  • 10 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se freacă untul spumă şi se amestecă cu laptele, 3 ouă, un praf de sare şi făină cât cuprinde, apoi se acoperă şi se lasă să se odihnească 30 de minute. Se mai frământă aluatul o dată, apoi se întinde într-o foaie subţire, pe un şervet presărat cu făină. Se împarte în 12 dreptunghiuri.

Pe fiecare bucată de aluat se pun câte două felii de şuncă şi două felii de caşcaval, alternativ. Se rulează şi se împachetează în aluat să nu se desfacă. Rulourile astfel făcute se dau prin ou şi pesmet, apoi se prăjesc în ulei încins.

Se lasă la scurs pe un şerveţel de hârtie şi se servesc cu diverse salate sau garnituri de legume.

Rulouri cu cascaval si sunca

Rulouri_cu_cascaval_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.