Rulouri cu cascaval si sunca

Printeaza

Rulouri cu cascaval si sunca din: unt, lapte, ou, faina, sare, sunca presata, cascaval, pesmet, ulei.

Ingrediente:Rulouri_cu_cascaval_si_sunca

  • 2 linguri unt
  • 1 litru lapte
  • 5 ouă
  •  făină
  •  sare
  • 24 felii şuncă presată
  • 24 felii caşcaval
  •  pesmet
  • 10 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Se freacă untul spumă şi se amestecă cu laptele, 3 ouă, un praf de sare şi făină cât cuprinde, apoi se acoperă şi se lasă să se odihnească 30 de minute.

Se mai frământă aluatul o dată, apoi se întinde într-o foaie subţire, pe un şervet presărat cu făină.

Se împarte în 12 dreptunghiuri.

Pe fiecare bucată de aluat se pun câte două felii de şuncă şi două felii de caşcaval, alternativ.

Se rulează şi se împachetează în aluat să nu se desfacă.

Rulourile astfel făcute se dau prin ou şi pesmet, apoi se prăjesc în ulei încins.

Se lasă la scurs pe un şerveţel de hârtie şi se servesc cu diverse salate sau garnituri de legume.

Rulouri cu cascaval si sunca

Rulouri_cu_cascaval_si_sunca

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri cu şuncă si caşcaval

Rulouri cu şuncă si caşcaval din: dovlecei, vanata, ceapa verde, branza de vaci, parmezan, sunca, rosii, ulei de masline, cimbru, piper alb, sare. Ingrediente: 2 dovlecei mici (400 g) 1 vanata mica (200 g) 3 fire de ceapa verde 200 g branza de vaci 100 g parmezan 200 g sunca felii subtiri 3 rosii 5 […]

 

retete

Rulouri din sunca si cartofi

Rulouri din sunca si cartofi din: sunca, cartofi, morcov, mazare, sos alb, salata verde, patrunjel.     Ingredinte: 100 gr. sunca slaba 2 buc. cartofi fierti 1 buc. morcov o lingura mazare verde fiarta 3 linguri sos alb salata verde patrunjel   Mod de preparare Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu […]

 

retete

Rulouri de sunca umplute

Rulouri de sunca umplute din: sunca, cartof, zarzavat, mazare verde, sos alb, salata verde. Ingredinte: 2 felii sunca slaba 1 cartof fiert taiat cuburi 2 linguri zarzavat fiert taiat cuburi o lingurita mazare verde fiarta 2 linguri sos alb gros 2 frunze salata verde     Mod de preparare Se amesteca cartoful, zarzavatul, mazarea fiarta […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.